Korrus äravoolukork Vann Plug Vannitoa Tarvikud Vann Pistikust Must/valge Äravoolu Korgid Põranda Äravool Ummistunud Bassein

( 0 )
€1.74 €1.21

Toote andmed

Omadused:

*Kõrge kvaliteediga ja mitte-mürgine materjal, vann korgiga, mis on valmistatud mitte-mürgised, ohutu, kõrgekvaliteediline silikoon, mis on tugev, vastupidav ja soojuse-vastupidavad, nii et sa ei pea muretsema see kahjustada teie tervist.

*Suurepärane tihendus jõudlust, see vann plug võtab spiraal disain, hea tihendus jõudlust, mingit veeleket, lihtne kasutada ja lihtne puhastada, kui soovite, et võtta vanni või soovite, et täita valamu, saate kasutada äravoolukork blokeerida vesi, mis võib tõhusalt takistada Vee kadu, lekke, hea tihendus.

*Sobib erinevate rakenduste, Spiraal Trapetsikujulise Vanni Äravoolu Kork sobib enamiku kanalisatsiooni, sealhulgas dušš kanalisatsiooni, vannid, kanalisatsiooni, pesuruumid, karja valamud, kodulinnud, valamud, vannituba ja köök valamud.

*Unikaalne ja armas disain, käepide kummist vann äravoolukork on stiilne südame kuju.Saate hõlpsasti ühendage ega eemaldage seda, mistõttu on tegemist väga praktilise köögi ja vannitoa aksessuaar, mis teenib sind hästi.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Värv: Must, Valge

Pakendi Sisu:

1x Vann pistik

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Täiendav Teave

  • Brändi Nimi - LEENKEA
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k480054


Arvustused (0)

Võite ka nagu