Vaipa Gripper Jaoks Täispuidust Põrandad Lihtne Puhastada Taaskasutamise Vaipa Gripper Pad Vaip Kleebised Non-Slip Vaipa Padjad 12tk Pestav Vaip Pad

( 0 )
€10.31 €5.15

Toote andmed

Bullet Punkte:

1. Turvaline Vaip Koht: Vältida järske libistades vaip ja edge curling meie anti-slip vaipa grippers.Meie advanced anti-slip tehnoloogia tagab selle, et teie vaip jääb kindlalt põrandale, kuigi tugev kahepoolne teip annab vastupidav ja usaldusväärne grip.

2. Lihtne puhastada ja taaskasutada: Need ei libise vaipa grippers saab koorida maha lihtsalt, jätmata kleepuv oma põrand või vaip.Saate loputage veega või puhastage neid niiske lapiga ja korduvkasutamise neid nii mitu korda, kui soovite.

3. Mitmekülgne Vaip Grippers: Need vaipa grippers saab lahendada erinevaid vaip probleeme nagu kokkuklapitavad, curling, liikuvad või libisemise kohta erinevate põrandatüüpide nagu lehtpuu, kivimaja, laminaat või marmor.Nad sobivad ka mitmel otstarbel, näiteks kindlustada matid, vaibad, vaipade, või jooksjad oma kodu või auto.

4. Lihtne kasutada: Hoidke oma vaibad koht, kus meie non-slip vaipa grippers, mis on lihtne kohandada ja sobib mis tahes vaip või vaipa, mille kuju ja suurus.Katkesta lõng ja kujuga nagu vaja.

5. Parem Stabiilsus: Meie non-slip vaipa grippers on valmistatud vastupidavast ja mitte lihtsalt deformeerunud polümeer PU materjalist, mis näeb ette, soojus-ja heliisolatsioon, vältides samal ajal oma vaibad libisemist või curling.Ei ole kahju, et vaibad või põrandad.

Kirjeldus:

Suurendada vastupidavust oma ala vaibad meie vaip kleebised.Vältida serv lokitangid ja tagab parema stabiilsuse.Loputa veega on lihtne hooldada.Need mitmekülgsed kleebised on mitmekordse kasutab ja saab lõigata sobivaks väiksemaid objekte.

Kirjeldus:

1. Toote Nimetus: Non-Slip Vaipa Grippers

2. Toode värv: must/valge

3. Toote mõõdud: külje pikkus 10 cm, põhja pikkus 14cn, paksus on 0,1 cm

4. Toote kaal: 132g/set

5. Toote materjal: polümeer PU (polüuretaan)

Pakett Nimekiri:

Non-Slip Vaipa Grippers * 12tk

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Täiendav Teave

  • Taotlus - VANNITUBA
  • Technics - Masin Tehtud
  • Stiil - Klassikaline Stiil
  • Materjal - PUUVILL
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Mudeli Number - Vaipa Gripper jaoks Täispuidust Põrandad
  • Funktsioon - Öko-Sõbralik
  • Muster - Tahke

SKU: k489313


Arvustused (0)

Võite ka nagu