1tk Silikoon Kergem Kate Kergem Omanik Varruka Klipp Ülestõstetav Võtmehoidja Regulaarne Suurus Tarvikud

( 0 )
€4.89 €2.44

Toote andmed

Sissetõmbuv Kergem on usaldusväärne suitsetajad aastat.See käepärane tööriist, mis aitab teil teha oma kergem ja võimaldab teil venitada ja tõmba juures on.See kinnitub tihedalt oma vöö, taskus või kotis.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Lighter pakiruumi kate

Materjal: nailon vöö + metallist lukk

Värv: must, sinine, valge

Tõmbasin juhtme pikkus: 30cm/11.81 tolli

Toote suurus: nagu pildil

Pakk Nimekiri:

Kergem Klamber*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Hoida teie kergem käeulatuses käesoleva klanitud ABS, tsingi sulam, ja silikooni klipp.Vastupidav disain tagab see kestab pikemat kasutamist, mistõttu on must-have aksessuaar suitsetajad.

2.Mugav Lisaseade: Meie Anti-Kadunud Kergem Clip-on lahendus vaeva, kes oma standard kergem.Lihtsalt kinnita see oma seljakoti, võtmehoidja, või vöö aasa ja kunagi muretsema misplacing uuesti.Kerge ja vastupidav, see on ideaalne reisikaaslane väljas seiklusi.

3.Iseloomulik Pakiruumi Sisu: Laiendada oma võtmehoidja on funktsionaalsus koos Kergem Klipp on ülestõstetav core, pakkudes on-the-go juurdepääsu teie kergem, ilma et hirm kaotada seda.

4.Mugav Lahendus: Hoia oma kergem mugav kergust!Kergem Klamber kinnitub kindlalt oma vöö, taskus või kotis, ilma kaalub selle üles.Selle minimalized disain esitleb lihtne juurdepääs teie kergem, iga kord, kui te seda vajate, mistõttu see on ideaalne aksessuaar.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Kinnitate oma Kergem Klipi oma võtmehoidja, vöö, või seljakott tähendab, et sa sageli on vahetu juurdepääs leek.Ideaalne telkimine, matkamine, või festivalidel.Tema mitmekülgne disain võimaldab seda kasutada valgustus küünlad, ahjud, kaminad ja muud.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k407931


Arvustused (0)

Võite ka nagu