Automaatne Nõudepesuvahend Vedelik Dispenser Cleaing Harja Pot Terasest Traat Palli Õli, Peits Silmameigieemaldajates Nõudepesu Harja Köök Tarvikud

( 0 )
€15.17 €5.46

Toote andmed

Automaatne Nõudepesuvahend Vedelik Dispenser Cleaing Harja Pot Terasest Traat Palli Õli, Peits Silmameigieemaldajates Nõudepesu Harja Köök Tarvikud

Bullet Punkte: 1.Valitud Materjal: roog võsa ja kõrge kvaliteediga PP ja terasest traat materjalid puhastab oma dishware automaatselt serveerimiseks vedelik, millel on nupp vajutage.

2.Lihtne vahetada: Kui nõudepesu harja on vahetatav harja pea, et muuta saab vaid seda õrnalt keerates.Võsa on ka hõõrdejõud-on vastupidavad ja ei kahjusta oma potid ja muud lauanõud.

3.Kõrgenenud Grip: hüvasti libiseb ja ebamugavustunne ajal nõudepesumasinad meie roog pintsel.Käepide on kaetud libisemiskindla materjaliga ja sobib mugavalt oma käsi, pakkudes kõrgenenud haarde ja on lihtne kasutada isegi märg ja libe tingimused.

4.Sujuv Kasutamine: Keera ülemine osa vastupäeva avatud ja süstida soapbar, et täita keha.Vajutage üleval nuppu kergelt ja soapbar on splash välja.

5.Mitmesuguseid Funktsioone: See roog harja soapbar jaotur on multifunktsionaalne köök vahend, mis kaitseb oma käed otse ühendust puhastusvahendiga.Seda saab puhastada pannid, potid, nõud, valamud, pliidid, köögiriistad, malm, countertops ja rohkem lihtsust ja tõhusust.

See soapbar serveerimiseks palm pintsel on ideaalne vahend, et hoida oma köök puhas ja hügieeniline.Mis kõige parem, see on multifunktsionaalne, mistõttu see on suurepärane valik kõigile oma köök puhastamist vajab.

Kirjeldus:

Nimi: puhastushari

Materjal: PP+terasest traat

Toote mõõdud: (ligik.)10*10.6 cm (3.94*4.17 tolli

Kaal: 110g

Värv: valge, roheline, hall, tumepruun

Pakk Nimekiri:

Roog harja soapbar kamber*1

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - Syrochelle
  • Mudeli Number - Terasest traat palli
  • Materjal - PP+ Terasest traat
  • kaal - 110g
  • Suurus - 10x10.6cm/3.94x4.17 tolli
  • Nimi - Puhastushari

SKU: k371008


Arvustused (0)

Võite ka nagu