1tk Köök Puhastus Imav Rätik Non-stick Õli Tassi Microfiber Lapiga Pesemist Pühkige Dishcloth Kaltsud Riie Poti Puhastamine K5M7

( 0 )
€1.16 €0.70

Toote andmed

Kirjeldus:

Materjal: kunstkiud

Suurus:25*25CM/9.75 tolli

Värv:nagu pildil

1.Bambusest rätik: looduslik bambus 20% ja 80% microfiber, nii pehme ja kohev, absorbendi ja kiire kuivamise, loomuliku niiskuse imendumist ja higi imendumist, korduvkasutatav, ei fade.See on vajalik rätikuga igapäevaelu, võib asendada nägu rätikuga / märg käterätik, väga ökonoomne.

2.Hea imamisvõime:Paks fliis rätik materjal võimaldab maksimaalset imamisvõime.Ideaalne basseiniäärne, vannituba, rand, salong, kolledži dorm vajadused, spaa, pulmad lõpetamist või jõusaali kasutamist.

3.LIHTNE HOOLDUS: masinapesu lihtne hooldus ja puhastamine.Need väikesed rätikud on spetsiaalselt töödeldud, et säästa aega kuivati, seega säästa aega ja energia kulu.Nad tulevad täiesti välja, kuivati pehme ja kohev järgmisel kasutamist.

4.Saab kasutada nagu meik remover: lihtsalt nautida mõned veega või seebi kergesti eemaldada meik.Näiteks, ripsmetušš, silmapliiats, sihtasutus, lauvärv, huulepulk, põsepuna, mask jne.

5.Igapäevaelu mitmekülgsus: rätikud, laste rätikud, spa ja hotell rätikud, jõusaal rätikud, vannitoas rätikud või köök purgis puhastada plekke ja kuiva roogasid, mis on põhjus, miks nad on paremad kui ühekordsete paberrätikutega, sest need on korduvkasutatavad.

MÄRKUS

1. Nagu me kõik teame ,eri arvutite ekraani värve erinevalt,värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus ,võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus,kuid see on teie jaoks viide ainult.

3.Me võiksime aktsepteerida Segatud teemad,Värvid Ja Suurused Järjekorras.Rohkem kogused, rohkem allahindlust.

Pakett sisaldab:

1 tk*riie

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

Täiendav Teave

  • Materjal - microfiber
  • Kasutamine - Puhastus
  • Tootmine - Pesemine Pad
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k410246


Arvustused (0)

Võite ka nagu