8 Rulli 400 Ühekordselt Lapiga,Korduvkasutatavad Köök Rätik,Lauanõud Riie,Mittekootud Riie,Mitmeotstarbeline, Manuaal Pühi

( 0 )
€32.98 €22.76

Toote andmed

8 Rulli 400 Ühekordselt Lapiga,Korduvkasutatavad Köök Rätik,Lauanõud Riie,Mittekootud Riie,Mitmeotstarbeline, Manuaal Pühi

See korduvkasutatav puhastus rätik on valmistatud tervisele puhas looduslik mittekootud kangast, keskkonnakaitse, puhta, pehme pesu vastupidavad, absorbendi ja vastupidav.

Taaskasutatav rätikud saab asendada tavaline paber, rullides, Säästa puid ning säästa ruumi ja raha selle eco-sõbralik jätkusuutlik alternatiiv

Kasutage neid korduvkasutusega hügieenisidemed lihtsalt meeldib, kuidas sa tavaliselt traditsioonilisi paberrätikud.Käsi pesta ja õhu käes kuivada jaoks parimad tulemused ja pikem eluiga.

See on Mitmeotstarbeline Mitte Riidest Köök Lapiga, Aitab Teil, Kasutades Neid muul Otstarbel, et Vältida ristsaastumist.

Ideaalne kodumajapidamise puhastus -, reisi -, auto -, vannituba, lemmikloomad, telkimine, isikliku hügieeni, päevahoiu ja rohkem.Erinevat värvi saadetakse juhuslikult.

Värv: juhuslik värvi, ei nõustu määratud värv

Materjal: mitte-kootud kangast

Suurus: 30x20cm

Pakendi Sisu:

8 x rulli köök rätik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Täiendav Teave

  • Materjal - Mitte-Riie
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k1455


Arvustused (0)

Võite ka nagu