Paindlik Äravoolu Harja Köök Taimsed Valamu Bendable Spiraal Puhastushari Universaalne Vannitoa Põrand Toru Äravoolu Süvendamine Ja Puhastus

( 0 )
€9.65 €4.82

Toote andmed

Paindlik Äravoolu Harja Köök Taimsed Valamu Bendable Spiraal Puhastushari Universaalne Vannitoa Põrand Toru Äravoolu Süvendamine Ja Puhastus

Bullet Punkte:

1.Paindlik ja Vastupidav: oma tugevast rauast traati ja paindlik disain, meie Äravoolu Pintsel on must-olla puhastamiseks välja ühtegi toru.Spiraal harjased on ideaalne kiiresti eemaldada mustus ja tahm, põhjustamata kahjustusi.Tema tasakaalustamata sitkus muudab ideaalne korduvaks kasutamiseks.

2.Nurga Disain: Puhta torud kergust, kasutades meie paindlik äravoolu pintsel unikaalne nurga disain.See toru toru puhastaja saab kergelt painutatud sobitada kuju oma toru, mistõttu on lihtne käsitseda.See on ideaalne puhastamine torud on erinevate nurkade alt, mis tagab tõhusa puhastamise kogemus vähese vaevaga.

3.Tõhus Puhastamine: Meie spiraal puhastushari painduva toru on mäng-box hoida ja kanalisatsiooni torud puhastada.Oma PP käepide tagab mugava mittelibiseva haarde, samas kui tema vastupidav ehitada vastupanu deformatsioon.Tõhusalt eemaldada mustust või ummistuste koos pikaajalise lihtne.

4.Äravoolu Lahendus: See äravoolu puhastamiseks harja saab hõlpsasti eemaldada karvad ja kudede prahi eri liiki tühjenemist, nt taimsed valamud, vannituba, kanalisatsiooni -, põranda-kanalisatsiooni, ja tualetid.See on laialdaselt kasutatud hoides oma kanalisatsiooni puhas ja unclogged.

5.Tõhus Puhastamine: Meie paindlik äravoolu harja spordi-lihtne ja stiilne disain, mis hõlmab riidepuu auk on lihtne ladustada.Tänu oma kerge konstruktsiooni, hoida oma torud selge ja organiseeritud kiusame tasuta.

Kirjeldus:

See Toru Toru Puhastaja eemaldab kiiresti mustuse torud nii wc ja kaugemale.Võimet olla painutatud, see on kohandatavad mistahes toru kuju.PP käepide tagab mugava haarde ja on lihtne ja stiilne disain teevad seda peab-on mis tahes puhastus komplekt.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: Painduv äravoolu pintsel

2. Kaal: ca 45 g

3. Materjal: PP+Nailon+Traat

4. Mõõdud: Kogu pikkus: umbes 71cm/27.95 tolli, Harjastega pikkus: umbes 50cm/19.69 tolli

Pakkeleht:

1tk*Paindlik äravoolu pintsel

Täiendav Teave

  • Materjal - PP
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Funktsioon - Öko-Sõbralik
  • Stiil - Omanik
  • Kasutamine - Muud Teemad
  • Mudeli Number - paindlik äravoolu pintsel

SKU: k19519


Arvustused (0)

Võite ka nagu