Keti Õli Salvestamise Vahend Kasti Kaasaskantav Mootorratta Keti Puhastamine Anti-Splash Kasti Pritsmekindel Keti Puhastamine Agent Kast

( 0 )
€9.98 €4.99

Toote andmed

Kirjeldus

Meie Keti Õli Ladustamine Tööriista Kast on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, mis on vastupidav, tugev ja ohutu kasutada.See saab probleemi lahendada juhuslike splash ajal õli tootmiseks.

Spetsifikatsioon

Toote nimetus: Jalgratta Keti Õli Ladustamine Tööriista Kast

Kohaldamise ulatus: üldine mootorrattad, jalgrattad

Materjal: ABS

Mõõtmed: ca 25 x15 x 10cm/ 9.84 x 5.91 x 3.94 aastal

Pakkeleht

1 x Jalgratta Keti Õli Ladustamine Tööriista Kast

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja Vastupidav: Tehtud kvaliteetsest ABS materjalist, Keti Õli Ladustamine Tööriista Kast on kerge, vastupidav ja tugev.See on sile serv, nii et sa ei pea muretsema saada kriimustatud.

2.Praktiline Lisavarustus: Jalgratta Kett Storage Box on praktiline ja mugav vahend.See saab probleemi lahendada juhusliku pritsiva ajal õli-tegemise protsessi.

3.Ladustamine naftareostuse: Koos tilgakese huule -, Keti Puhastamine Õli Anti-Splash Kast hoiab vedelikud koht vedades või valades.Seda saab tõhusalt sisaldavad õli, peitsi ja lükkab reostuse.

4.Laialdaselt Ühilduvas: puhastusaine Õli Storage Box on hea ühilduvus.Seda saab laialdaselt kasutada jalgratta ja mootorratta ketti.See on praktiline ja mugav.

5.Piisavalt Võimsus: Keti Õli Anti-Splash Vahend tõhusalt lahendab probleemi juhusliku pihustamise ajal määrimine.See on suur jõudlus ja mahutab palju õli.

Täiendav Teave

  • Tüüp - Rehvi Remondi Tööriistad
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k8068


Arvustused (0)

Võite ka nagu