Isoleeritud Lõuna Kott Külmik Kott Naistele, Kellel Pool Võrgusilma Tasku Ja Käepide Korduvkasutatavad Isoleeritud Külmik Kott Täiskasvanud Lõuna-Box

( 0 )
€2.92 €1.75

Toote andmed

Lihtsalt pühkige niiske lapiga ja nautida oma suure võimsusega.Oma mugava viima projekteerimise, sa ei võta seda kõikjal!

Toote materjal: Oxford riie

Toote suurus: 21.5x10.5x25.5cm/8.46x4.13x10.04 tolli

Toote kaal: ca 160g

Toodete Nimekiri:

isoleeritud lõuna kott*1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Temperatuuri reguleerimine: Koos oma 3-kiht soojusisolatsiooni ja täiustatud temperatuuri kontroll tehnoloogia, see lõunasöök kott hoiab sinu toit soe või külm tundi.

2.Veekindel Funktsiooni: Meie soojustatud lõuna kott kaasas tugev veekindel kiht, tagades, et teie lõunasöök jääb kuiv isegi vihmase ilmaga.See ei karda vett funktsioone, et muuta see lihtne puhastada.

3.Resistid, mis on iga päev kandma: mustust-vastupidavad omadused vastupidav Oxford riie tagada, lihtne puhastada niiske lapiga, kuid paksenenud materjal tagab pikaajalise vastupidavuse vastu igapäevase kulumise eest.

4.Suur mahutavus: piisavalt ruumi ja suur interjööri, selle isoleeritud lõunasöögi kotti kergesti mahutab karbi, suupisteid, jooke, ja rohkem, hoida neid värske ja organiseeritud.

5.Kaasaskantav Mugavus: Võtta oma sööki minna kergust kasutades seda isoleeritud lõuna kott on kandesang.Ideaalne töö, kool, reisid, piknikud, see on lihtne ja mugav viis kanda kaasas oma toit.

Täiendav Teave

  • Materjal - Polüester
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k7667


Arvustused (0)

Võite ka nagu