216Pcs Klaasi Poleerimine Graveerimine Kit Tööriista Poleerimine Leht Elektriline Vahend Tarvikud, Poleerimine Leht Jade Poleerimine Komplekt

( 0 )
€32.19 €19.31

Toote andmed

216Pcs Klaasi Poleerimine Graveerimine Kit Tööriista Poleerimine Leht Elektriline Vahend Tarvikud, Poleerimine Leht Jade Poleerimine Määratud Tunnus: Nad ei jõua valdkondades, mida on raske poola. 216 tk poleerimis vahendid, mida saab rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

Bullet-kujuline lihvimine pea on tavaliselt kasutatakse raskeid esemeid, nagu näiteks raud, re-poleeritud torud, kellad või ehted, klaas, seadmed, kuld ja nii edasi.

Lihtne kasutada, erineva kujuga sobivad suvalise kujuga nikerdamist, mis võib vähendada kulusid ja on väga ökonoomne.

Sobib raud, re-poleeritud torud, kellad või ehted, klaas, seadmed, kuld, jne.

Kirjeldada

Nimi: Nikerdamist tööriistade komplekt

Kogus: 1 komplekt

Materjal: Metall

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

1 valige x Nikerdamist ja montaaži tööriist

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

Täiendav Teave

  • Brändi Nimi - FGHGF
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k7398


Arvustused (0)

Võite ka nagu