Karastatud Klaasist Samsung Galaxy Watch 6 40mm 44mm HD Screen Protector Film Anti-Scratch Galaxy Watch 6 Classic 43mm 4 P2D1

( 0 )
€1.11 €0.67

Kategooria: Auto Monitorid

Toote andmed

funktsioon

Anti scratch: Kui karastatud filmi vaadata on teinud suure kõvadusega materjale, mida saab tõhusalt kaitsta, kui vaadata iga päev kriimustuste ja kulumise ja säilitada välimus vaata, et oleks ilus ja sile.

Anti sõrmejälje: On ka karastatud film on töödeldud spetsiaalse kattega, mis saab tõhusalt vähendada jääk sõrmejälgede ja rasva, hoida vaadata puhas ja pakkuda paremat puute-ja visuaalne kogemus.

Plahvatus-tõend On: karastatud filmi kohta vaata on kõrge löögikindlus, mis võib tõhusalt ära hoida vaadata ekraani pragunemist või purunemist isegi juhusliku mõju või kokkupõrke korral, ja kaitsta elektroonilisi komponente sees watch kahjustuste eest

Realistlik karastatud film on kõrge läbipaistvuse ja tundlikkus, mis suudab säilitada algse tunne vaadata ekraani, ilma et see mõjutaks täpsus ja sujuvus operatsiooni, mis annab parema kasutajakogemuse.

kirjeldused

Toote nimetus: Ekraani kaitsekile

Toote tüüp: Esi film

Kohaldatava mudel: Galaxy Watch6

Toote materjal: karastatud klaas

Toote omadused: high-definition, anti langus, silmade kaitset, ja osavalt

Pakend sisaldab

5 * Karastatud film

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Have a nice day!

Täiendav Teave

  • Tüüp - Ekraani Kaitsjad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - CUJMH

SKU: k5985


Arvustused (0)

Võite ka nagu