Jalgratta Lukustamine Alusraamiga Universaalne Mootorratta Lukud Omanik Multifunktsionaalne Raami Mount Sulgudes Jalgratta U-Lukk Alustest Omanikud

( 0 )
€9.79 €4.89

Toote andmed

Bullet Punkte:

1. Kõrge Tugevus: Valmistatud hoolikalt valitud materjalidest, meie lenkstangi lukk mount uhke high-end vastupidavus ja suurepärane pidurdustoimet.Kasutamine ABS koostis tagab kulumiskindel ja turvaline sobib teie bike.Investeerida hea kvaliteediga ja tagavad maksimaalse kaitse.

2. Tulevad Laia Kasutus: Nautige täiustatud turvalisus meie lenkstangi lukk mount, mis pakub laia ühilduvust kõige bike tüüpi sealhulgas road bikes, kokkuklapitavad bikes, ja maastikurattad hulgas.Selle lihtne paigaldus muudab varguse vältimine on imelihtne.

3. Lihtne Veavad: See lenkstangi lukk mount on väikesed ja kerged, nii et saate kergesti endaga kaasas kanda.Kas teil on jalgrattasõit, matkamine, telkimine, kalastamine, või muud tegevused õues, see lukk mount ei võta palju ruumi oma seljakotis või taskus.

4. Lihtne Paigaldada: Pingutuseta kindlustada oma bike meie lenkstangi lukk paigaldada.Lihtne lisada oma jalgratta iste pole ja annab pingeline fit ühe väänata.Ei ole vaja tööriistu või kruvidega.

5. Stiil Lisatarvikud: Valida erinevaid eelistusi siduda värvid, mis sobivad teie isikupära ja stiili.Poleeritud pinnad lukk mount on kaunis ja helde, sileda tekstuuri, mida on hea tunne, et puudutada.

Kirjeldus:

Kindlustada oma bike kergust, kasutades meie Lukk kinnitusnurgik.Tehtud vastupidavast ABS materjalist, see konsool on kooskõlas kõige liigid ja suurused jalgrattad.See on mugav ja ei vaja mingeid tööriistu või kruvidega.Plus, sile tekstuur tagab kriimustada-tasuta hoidke seda all.Hoidke oma bike ohutu meie Lukk kinnitusnurgik.

Tehnilised andmed:

1. Nimi: Lenkstangi Lukk Mount

2. Materjal: ABS

3. Kaal: umbes 63g

4. Eelised: Lihtne ja ilus, kahjustamata auto lukk, mugav ladustamise ja paigaldamise kaliiber: ümmarguse toru läbimõõduga 18-23mm/0.63*0.91 tolli

Pakkeleht:

1* Lenkstangi Lukk Mount

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjali Tüüp - ABS
  • Toote Kõrgus - 2.3cm
  • Mudeli Nimetus - Lenkstangi Lukk Mount
  • Toote Tüüp - Lukud & Sulgurid
  • Toote Kaal - 63g
  • Kirje Pikkus - 1.8cm
  • Toote Laius - 1.8cm

SKU: k5211


Arvustused (0)

Võite ka nagu