Lapsed Veekindel Pehme Silikoon Käepael Täielik Juhul Katta Reguleeritav SmartTag Omanik Anti-Kadunud Bändi HiddenAccessories

( 0 )
€5.10 €3.82

Kategooria: Auto Monitorid

Toote andmed

Omadused:

Käevõrud on silikoon ring katmiseks, et katta SmartTag et paremini kaitsta teie SmartTag kahjustuste eest.Veekindluse tase on tavaline elu veekindel.Kui käepael on langeda veega, pühkige see kuiva ilma et see mõjutaks kasutada SmartTag.

Kui käepael on mõeldud spetsiaalne lukk, mis võib vabalt kohandada, mugav asend, soovi oma SmartTag tihedalt randmel ilma libisemist.Veekindel omanik täielik juhul kaas on ideaalne laste ja väikelastel, see on väga kerge ja naha-sõbralik, ja see võib anda lapsed mugav seljas kogemus.

Kui käepaela pakub täieliku katvuse disain, mis ümbritseb SmartTag on karpi.See on parem anti-tilk, anti-shock, anti-scratch, anti-higi, antifingerprint, lihtne puhastada ja muid mõjusid.

Kui SmartTag omanik käevõrud on pehme ja paindlik, saab kiiresti paigaldada ja eemaldada, ei saa lihtsalt deformeerunud, kerge kaal, võib pesta ja uuesti kasutada.

Täielik katvus disain ka ei mõjuta SmartTag signaali, ning see on hea anti-lostGPS hiddenaccessories samal ajal.Wristbands mitmes värve saab paremini kaunistada SmartTag ja tuua erinevaid üllatusi lapsed.

Tehnilised andmed:

Materjal:Silikoon

Pikkus: Umbes.23.9 cm/9.4 tolli

Värv:Must/Roosa/Helendav Sinine/Helendav Roheline/Hele PurpleColor/Beez Valge

FprGalaxy SmartTag

Pakett Sisaldab:

1x Silikoon Käepael

Märkus:

① .Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

② .Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Tänu oma arusaamad.

Täiendav Teave

  • Taotluse Vanus - laps
  • Tüüp - Randmepaela
  • Brändi Nimi - OOTDTY
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Funktsioon - Anti Kadunud Bänd

SKU: k4301


Arvustused (0)

Võite ka nagu