4 tk Octagon 3D Õõnsate Puidust Seina Kaunistamiseks Mood Must Puidust Puidust Tuba Teenetemärgi Octagon Puidust Seina Kaunistamiseks Tuba

( 0 )
€15.70 €9.89

Kategooria: Home Decor

Toote andmed

Toode:3D õõnsate puidust seina kaunistamiseks

Eesmärk: Kaunistada tuba

Värv:puit

Suurus: nii nagu on näidatud joonisel

pakett Hõlmab:

4 tk 3D õõnsate puidust seina kaunistamiseks 1.Komplekt 4 3D Õõnsate Puidust Seina Kaunistused: käesolevasse loetellu kuuluvad komplekt 4 puidust seina kaunistused, iga featuring ainulaadne ja keerukas 3D õõnes disain.

2.Premium Kvaliteet, Materjal: Valmistatud kvaliteetsest puidust, need seina kaunistused on tugev, vastupidav ja ehitatud viimase.Puit on hoolikalt meisterdatud ja valmis, tagades sileda pinna ja loomuliku esteetiline.

3.Pilkupüüdev 3D Disain: õõnes kujundus need puidust seina kaunistused lisab sügavust ja dimensiooni, et iga seina.Keerulisi mustreid ja kujundeid, luua uimastamist visuaalne mõju, et kohe haarab tähelepanu ja teeb avalduse oma ruumi.

4.Mitmekülgne Dekoratiivsed Võimalused: Need puidust seina kaunistused saab kasutada erinevaid seadeid, nagu elutoad, magamistoad, kontorid, või entryways.Neid saab kuvada individuaalselt või rühmana koos, et luua ainulaadne dekoratiivne korraldus, mis sobib teie stiili ja soove.

5.Suurendab Oma Kodu Kujundusest: Need 3D puidust seina kaunistused lisada puudutus elegants ja rafineeritumalt oma eluruumidesse.Need täiendavad erinevaid sisekujunduse stiilid, kas moodne, kaasaegne, maamees, või traditsiooniline, ja vaevata suurendada üldist esteetikat oma kodu.

Täiendav Teave

  • Assamblee On Nõutav - no
  • Stiil - Uus Klassikaline/Post-modern Style
  • Materjal - Puit
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Teema - Lill

SKU: k400287


Arvustused (0)

Võite ka nagu