10 paari veekindel Talve töökindad Tugev Haare Metallitöö & Pihustiga Kindad Kaitstud Külma Ilmaga

( 0 )
€44.59 €22.30

Toote andmed

10 Paari Veekindel Talve Töökindad Tugev Haare Metallitöö & Pihustiga Kindad Kaitstud Külma Ilmaga Hulgimüük / Dropshipping

Müüa Punktid:

1.Pikendada Eluiga: oma hea kanda külma ja vastupidav, meie veekindel soojus töökindad tõhusalt kaitsta oma käed kriimustuste ja jääda vastupidav rasketes tingimustes.Tagada pikaajaline käte kaitse valides meie kindad.

2.Kõrgendatud Kasutegur: Valmistatud palus, need veekindel soojus töö kindad on pehmed ja mugavad, hoida oma käsi soe külm talv.Sul saab töö kiiremini ja paremini, ilma muretsemata külmutamine sõrmi.

3.Külma Ilmaga Päästja: Ideaalne jahe ja niiske ümbrus, need veekindel soojus töökindad funktsioon kasta lateks disain ja palus materjaliga, et vältida külma õhu tungimist.Kogemus maksimaalse kaitse ja soojust – isegi sahara-null temperatuurid.

4.Suurepärane Kingitus: Hoia oma lähedastega, " käed soojad ja kuivad, neid veekindel soojus töökindad.Ideaalne sünnipäevad, Jõulud, sõbrapäev, või iga kord, need kindad pakuvad ideaalne kaitse külma ja niiske tingimused.

5.Ulatuslik Kasutamine: hüvasti külm, märg käed ajal sise-või välistingimustes tööd.Meie veekindel soojus töökindad kaitsevad igat tüüpi ülesanne, kas see on metallitööstus, värvimine, aiandus -, auto -, ja ehitus.Garantii soojus, kuivus, ja täieliku mugavuse nagu ei kunagi varem.

Kirjeldus:

Need veekindel soojus töökindad perfect kõigi oma sise-ja välistingimustes tööd vaja.Valmistatud vastupidavast ja külma-vastupidav lateks, plush material, nad annavad soojust ja mugavust, mis tahes tingimustes.Suur sõbrapäeva kingitus, need kindad sobivad igat laadi tööd.

Kirjeldus:

1. Kaal: umbes on 98,5 g

2.Toote suurus: umbes 26x12cm/10.24x4.72 tolli

3. Materjal: lateks + kohevaks

Pakkeleht:

10 paari veekindel Talve töökindad

Märkus:

1.Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2.Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Täiendav Teave

  • Kasutamine - aiandus
  • Välimine Materjal - lateks
  • Materjal - PUUVILL
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Mudeli Number - 10 Paari Termilise Tööohutuse Kindad

SKU: k3642


Arvustused (0)

Võite ka nagu