Microfiber Golf Rätik Naljakas Meeste Golf Rätik Koos Karabiin Vahvel Muster Pehme, Imav Must Golf Puhastuslappe Golf

( 0 )
€11.12 €5.56

Kategooria: Veesport

Toote andmed

Meie Pehme ja Imav Golf Kott, Rätik, mis on valmistatud Microfiber Materjal on mõeldud spetsiaalselt golfi harrastajatele!Ideaalne kasutada igal ajal ja kõikjal, et pühkida higi oma otsmik, kael, käsivarred, ja rohkem.Ei lase soojust võita sind.Kuivuse ja rahul meie suur-kvaliteeti golf rätik.

Kirjeldus:

Nimi: Golf Kott, Rätik

Toote suurus: umbes 46x38cm/18.11x14.96 cm

Kaal: umbes 85g

Pakkeleht:

1 x Golf Kott, Rätik

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Puhastus, Esitus: Kasutades kõrge kvaliteediga microfiber materjalist, see golf rätik on kavandatud pakkuda hea puhastavat toimet.Absorbendiga ja pehme kangas vaevata eemaldab mustuse ja tahm oma klubid ja pallid.

2.Mugav ja Hingav: Kasutades kõrge kvaliteediga microfiber materjalist, palli rätik on mitte ainult kerge ja vett hülgav, kuid ka kiiresti imab keha higi, hoides nahk kuiv ja mugav.

3.Golf Vajadus: Spetsiaalselt golf, meie microfiber rätik on klubi-pühkides pool ja palli-pühkides pool koos erinevate tekstuuridega tõhusa puhastamise ja suuremat jõudlust.

4.Lihtne teha: oma lisatud karabiin, see microfiber golf rätik peab oma koti või vöö külge ning seda saab kasutada kõikjal.Kell kaasaskantav ja kerge, suurus, see on lihtne teha ja täiuslik õues hetki.

5.Laialdaselt Kasutab: Kas teil on vaja pühkida higi oma otsmik, kael, käsivarred, või käed, see microfiber golf rätik hoiab sind kuiva ja mugav, parandada oma sportlikku tulemuslikkuse kohta muidugi ja rohkem.

Täiendav Teave

  • Materjal - 100% Polüester
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k358907


Arvustused (0)

Võite ka nagu