300ml Rehvi Kate Sära Kate Automotive Protectant Taastab Tire Shine Katmine Püsiva Renoveerimine Agent Tyre Shine Spray

( 0 )
€17.83 €8.92

Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Toote andmed

Bullet Punkte:

1.Suurendada Rehvi Elu: Suurendab rehvi eluea, lisades kaitsva barjääri vahel rehvide, teekate, ja midagi, mis põhjustab kummi kulumist.Kate takistab ka muda, pori ja muud maantee praht kinni oma rehvid, hoida neid puhas ja läikiv.

2.Kauakestev Läige: Taastada oma rehvid " helge, wet shine see on väga lihtne rakendada rehvi kate, mis kestab nädalaid.Kaitse oma rehvid kahju, mis on põhjustatud UV-kiirguse ja rohkem.

3.Kõik Kaitse: kaitsta oma rehvid päikese kahjulike kiirte meie rehv kate.Seda mitte ainult takistab koorimine ja lõhenemist kuid pakub ka kestev kaitse, mis aitab ära hoida värvimuutusi, pleegib, ja lõhenemist, tagades oma rehvid otsima oma parima.

4.Kuivuse: Meie rehv lakk kuivab touch minutit, jättes non-slip tunnen, et aitab vältida meelitada uusi mustuse ja tolmu.Meie täiustatud valem pakub ekstra kihi kaitse, et hoida oma rehvid täiuslik.

5.Lai Ühilduvus: See rehv kate on sobivad rehvid erinevaid mudeleid, kas need on autod, Maasturid, veoautod, või mootorrattad.Seda saab kasutada ka muude kummi-ja trimmib, nagu näiteks kaitserauad, grillahjude, uksepaneelid, ja rohkem.

Kirjeldus:

Meie rehv kaste hoiab oma rehvid otsin uusi ja läikiv meie kate, mis takistab muda, pori ja prahi kinni.Hüvasti koorimine ja lõhenemist, ja tere taastada sära.Pluss, meie valem aitab vältida meelitada uusi tolm ja mustus.Vastab laias valikus rehve, see on ideaalne lahendus teie auto.

Kirjeldus:

1. Maht: 300ml

2. Kasutamine: Rehvi kate vaha

Pakk Nimekiri:

Rehvi kate*1

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp - Nahk Ja Polster Cleaner
  • Erilised Omadused - Kauakestev
  • Toote Kaal - 300g
  • Toote Maht - 300ml
  • Materjali Tüüp - Vedelik

SKU: k3570


Arvustused (0)

Võite ka nagu