Mäng konsooli kate anti scratch TPÜ põrutuskindel tolmukindel mäng konsooli kate mäng protector kate väljas reisi

( 0 )
€16.35 €8.17

Kategooria: Mängud Ja Tarvikud

Toote andmed

Bullet Punkte:

1. Vastupidav Kaitse: See funktsionaalne ja praktiline mäng konsooli puhul on mõeldud OneXPlayer F1 mängu konsoolid, vältida kriimud ja mõlgid alates igapäevaseks kasutamiseks.

2. Paindlik ja Vastupidav: Ehitatud koos amortisaatoritega-ja sõrmejälje-TPÜ tõend, see mäng konsooli puhul tehakse viimast.Selle paindlik koostis mahub mugavalt üle seadme, kaitstes seda kriimustuste ja higi.Õli-tõend materjal tagab usaldusväärse kaitse.

3. Soojushajutamise: mängukonsool juhul katta on kavandatud koos avamise kohta tagasi, mis võimaldab tõhus soojuse hajumist.Täpse cut-outs pakkuda ka lihtne juurdepääs kõik pordid ja nupud.

4. Ergonoomiline Disain: See mäng konsool karpi pakub suurepärast kellel kogemusi ja mugav mängu mängima oma anti-slip ja kaardus kuju.See sobib teie käed perfektselt ja kaitseb seadet kriimustuste ja langeb.

5. Kahju-tõendeid ja Kaitsva: Varjestus oma mängu konsooli kahju on lihtne seda karpi.Selle kumeruste mõlemalt poolt ülemine kate pakkuda täiuslik kaitse kriimustuste, põrutuste ja langeb.

Kirjeldus:

Kaitsta teie mängu konsool koos käesoleva kriimustuskindel kate, mis on mõeldud eelkõige mäng entusiastid.Ergonoomiline disain pakub kolme-mõõtmeline kumeruste mõlemal pool peal, mis võimaldavad tõhusa soojuse hajumist optimaalse mängu jõudlust.Hoiab sinu konsooli turvaliselt kuigi relishing katkematu gameplay.

Tehnilised andmed:

1. Materjal: TPU

2. Värv: läbipaistev, must, läbipaistev valge

3. Toote suurus: umbes 27*11*5cm/10.63*4.33*1.97 tolli

Pakkeleht:

1tk* Protective case

Täiendav Teave

  • Brändi Nimi - viugreum
  • Ühilduva Mark/Mudel - PUUDUB
  • Mudeli Number - Mäng Konsooli Kate
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k3473


Arvustused (0)

Võite ka nagu