4tk Liblikas Märgi Rullid Ülestõstetav Õde Pääsme Omanik Armas Liblikas ID Rinnamärk Reel Klippe Õdede, Õpetajate B

( 0 )
€9.89 €4.45

Toote andmed

4tk Liblikas Märgi Rullid Ülestõstetav Õde Pääsme Omanik Armas Liblikas ID Rinnamärk Reel Klippe Õdede, Õpetajate B

Pakett sisaldab: pakendis on 4 erinevat värvi liblikas märgi rullid, sealhulgas punane, oranž, sinine ja roheline; saate valida värvi soovite vastavalt oma tuju, või jagada neid oma pere, sõbrad või kolleegid.

Armas välimus: need ülestõstetav õde pääsme omanikele vastu peen liblikas kuju ja värve, mida on huvitav ja atraktiivne, heledaks oma meeleolu ja las inimesed tunnevad oma sõbralikkust ja soojust.

Suurus ja materjal: iga õendusabi nimi rinnamärk reel meetmed 3.1 x 1,7 cm, kompaktne ja kerge kasutada ja kanda; Valmistatud kvaliteetsest tundnud, ja on varustatud roostevabast terasest ülestõstetav kellavärk ja alligaator klipp, et tagada vastupidavus ja taaskasutatavust badge reel.

Lihtne kasutada: liblikas pääsme omanik on täpne õmblemine, metallist klamber teeb lihtsaks kanda; Sissetõmmatav juhe võib olla kuni 24 tolli, mis võimaldab teil hõlpsasti skaneerida oma tee kaart ei võtnud maha kogu omanik.

Kohaldata: õendus-ID rinnamärk reel saab rakendada, et viib ID, tööloa, pass, võtmed jne., sobib õpilasele, büroo töötajad, arstid, õed, vabatahtlikud ja teised inimesed, kes peavad kandma kaardi sageli; võite kasutada neid ise, või saate anda neile ilus ja praktiline kingitus neile, sa hoolid.

Värv: nagu näha

Materjal: metallist, vildist

Pakendi Sisu:

4 * Liblikas Märgi Rullid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k32272


Arvustused (0)

Võite ka nagu