Naiste Halloween Nunn Dress-Up Halloween Cosplay Pool Varustus Kingitus naistele, Tüdruk Naaber DIN889

( 0 )
€27.05 €18.94

Kategooria: Mütsid & Mütsid

Toote andmed

Naiste Halloween Nunn Dress-Up Halloween Cosplay Pool Varustus Kingitus naistele, Tüdruk Naaber DIN889

Kirjeldus:

Omadused:

Mitmekülgne Halloween Kostüüm: See naiste pluss suurus hirmutav nunna kostüüm on ideaalne Halloween isikutega, cosplay sündmused ja kostüüm isikutele.See on ainulaadne twist klassikaline nunn riided, lisades, õudne ja tume element oma dress-up kogemus.

Kvaliteetne Materjal: Valmistatud premium materjalid, see naiste tume kleit Halloween kostüüm on vastupidav ja mugav kanda.Tähelepanu detailidele disain tagab, et sul paistma ja teha avaldus igal Halloweeni või cosplay üritus.

Reguleeritav Sobivus: naiste Halloween nunn dress-up funktsioonid reguleeritavad rihmad ja veniv värvel, mis võimaldab kohandatud ja mugavad ja parajad.Kas sa oled väike või pluss suurus, see kostüüm on ilusamana oma kuju ja teeb teid tunnevad end mugavalt.

Hirmutav Vampiir Deemon Disain: muutuda hirmutav vampiir deemon käesoleva Halloween kostüüm.Keerukas disain ja realistlikud detailid teevad sa tähelepanu keskpunktis igal kostüüm pool karneval või maskeraad.See on täiuslik komplekt neile, kes armastavad omaks oma tume pool.

Suurepärane Kingitus Naistele: Kas see on teie väljavalitu, sõbranna, sõbra või naise naaber, on see Halloween cosplay varustus muudab suur kingitus.See on ainulaadne ja läbimõeldud kingitus, mida rõõmustab iga naine, kes naudib pukeutumalla Halloween või cosplay isikutele.

Kirjeldus:

Materjal: Polüester

Suurus,Pikkus (cm), Rind(cm) Talje(cm)

S,148,77,67

M,150,81,71

L,152,85,76

XL,154,88,79

Pakett Sisaldab:

1*Kostüüm

Täiendav Teave

  • Toote Tüüp - Komplekti
  • Materjal - Polüester
  • Allika Tüüp - Puhkus
  • Komponendid - Top
  • Sugu - NAISED
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tegelased - NUNN

SKU: k313491


Arvustused (0)

Võite ka nagu