4 Pack Asendamine E0205 Vaakum Turvavöö Eureka PowerSpeed Kerge Tolmuimeja Turvavöö Osad Eureka Mudel NEU180

( 0 )
€6.88 €4.61

Toote andmed

Lai Ühilduvus: Asendab Osa #E0205. Kooskõlas Eureka Võimsus, Kiirus, Kerge Vaakum mudelid NEU180, NEU180B, NEU180C, NEU182, NEU182A, NEU186, NEU188,NEU188A ja NEU190 Seeria.Palun kinnitage oma mudeli enne ostu.

Vastupidav ja Fexible: Valmistatud kõrge kvaliteediga kummist, see on piisavalt vastupidav, et aidata teil hoida oma vaakum töötab pikka aega tõhusalt puhastada.Kui teile see te tunnete, et uus vöö on väiksem, kui vana rihma, see on, sest vana vöö on venitatud aja jooksul, kuid meie uus vöö on elastne piisavalt ja piisavalt paindlik, et venitada sama pikkusega.

Lihtne Paigaldada: Kasutage Phillips kruvikeerajat, et eemaldada kruvid ja eemaldage kaas.Eemalda vana rihm, korralikult puhta installi positsioonid nagu pintsel, rull -, siis paigaldage uus ketas, vöö, ja paigaldage kaas plaat ja kruvid.Taaskäivitage tolmuimeja anda oma tolmuimeja uue ilme.

Asendamine Vaba: Kaasas 4-pack lihtne juurdepääs varuosadeks.Sagedase kasutamise tolmuimeja, vöö vananeb.Tolmuimeja hooldus nippi soovitada, mis asendaks tolmuimejat, vöö iga 3 kuni 6 kuu järel, et tagada parimad tulemused tolmuimeja.Säästlik alternatiiv, säästa aega ja raha, kõrvaldades vajadust minna riistvara laos.

värv:Must

Materjal:kumm

suurus:325mm

Pakendi Sisu:

4 x vaakum vöö

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k299488


Arvustused (0)

Võite ka nagu