Lind Vile, Mis Sobib Sees Suu Hiden Magic Tweeting Noisemaker Mänguasi Trikke Gag Lind Helistaja Lind Viled Meelelahutus Vahendid

( 0 )
€0.77 €0.51

Kategooria: Meeskond Sport

Toote andmed

Kirjeldus:

Lind Vile---teate Ka, nagu prairie vile, šveitsi lind lehelind, topelt kõri vile või ventriloquist reed.Lind vile on maagiline väike vile, mis läheb katuse suus, mis muudab oma hääle suure oktaavi ja võimaldab teha fantastiline heli mõju.See vibreerib nii kiiresti, et see võib olla üsna ticklish.See on tõesti üsna hämmastav ja lõbus kasutada.

Kuidas Ues---Muu keele, koos half moon kuju film tõi väljapoole.Lase pilli saada niiske suus.Kui niiske ja painduv, lükake see, et katuse suus oma keelt ja öelda sõnad "kiip"、"pood"、"shirp"、:"tasa"、"tibu-a-tibi", öeldes, KÕIK need sõnad on muuta see hämmastav vähe vile tööd!

Suur Sündmusi Ja Ülesandeid---Te ligunenud see vees, asetada see oma suu, ja "jäljendatakse Linnud ja Metsloomad".Mis natuke tava peate olema sõidu linnud pähklid!Tee loendamatul hulgal eri lind helisid (kohalike ja eksootiliste) nende uskumatu vähe viled,Või lihtsalt kasutavad seda igapäevaseks vilistamine.Suured sündmused ja funktsioone,mis tõstab ambiance igal juhul.

HOIATUS---See mänguasi ei sobi lastele alla 8-aastased, sest väikesi osi.

Lind vile on hämmastav, see on suus, see tõstab oma häält oktaavi võrra ning võimaldab teil teha fantastiline heli mõju.Kohaldada seda keelt koos crescent pool membraani ees välja.Lase pilli leotada suus.Kui niiske ja pehme, kasutage oma keelt suruda arvesse suulae.

Mis natuke tava lähete hull, see on korduvkasutatavad.Keegi ei tea, kust see heli tuli.

Realistlik linnulaulu, et kõik võimalikud kohalikke linde võib olla õrnalt pannes otsa oma keelega oma keelt, on splint vahel igemete ja keele või asukoht.Sa oled teinud, ja sa oled maha.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: lind vile

materjal: metall

Suurus: 2.8x2cm

Värv nagu näha

Komplekti kuulub:1x lind vile

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

2. Palun lubage 0.1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Täiendav Teave

  • Brändi Nimi - GUOMUZI
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k24853


Arvustused (0)

Võite ka nagu