1Pair Mini Jalgpall Shin Pad Wear-resistant Amortisaatorid Jalg Protector Kerge Kaasaskantav Jalgpall Koolitus Varre Juhatus

( 0 )
€2.23 €1.56

Kategooria: Meeskond Sport

Toote andmed

Bullet Punkte:

1.Täiustatud Kaitse: mini shin padjad saab reguleerida kaitsva positsiooni vastavalt oma liikumist, suurendades kaitsva mõju ja saavutada ideaalne kaitse mõju.Padjad on loodud sobima vasikas ja sääreluu kõver, tagades mugavuse ja stabiilsuse.

2.Hoiatustuled: tõhusa ðokk imendumist ja kaitse, meie mini shin padjad funktsiooni raske, kokkupõrke-disain hoida oma säärtel ohutu ja mugav.Nende secure fit, nad ei tõsta või lükake mängimise ajal, annab teile usku, et keskenduda mängu.

3.Paksenenud Puhvri Materjal: Featuring paks EVA vaht tihend, need mini shin padjad pakkuda hea mõju kaitse.Tugev ja paindlik polsterdus neelab kokkupõrke jõud, mis vähendab selle mõju sinu vasikas.Hoia oma jalad ohutu kahju ajal tugev sporditegevus.

4.Töötab Suurepärased Tooted: Tänu ergonoomiline disain ja ümarad servad, need mini shin padjad on täiesti paigaldatud kumerust oma vasikas.Selle peen töö, nad tõhusalt kaitsta oma jalad kriimustuste ja vigastuste eest.

5.Täiustatud Kaitse: Ära lase vigastused hoiab sind mängib teie parim.Meie Mini Shin Padjad, saate nautida täpset kaitse, mis ei saa mõjutada oma tulemuslikkust.Need padjad pakkuda turvalist sobib nr mõttes vastupidavus, andes teile täieliku usalduse valdkonnas.

Tihend on valmistatud EVA vaht tagab tõhususe kaitsel jalad kriimustusi, kõik, säilitades samal ajal ei tunne vastupidavus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Mini Shin Padjad

Sobib rahvas: täiskasvanud/lapsed

kaal:

XS: umbes 18 grammi

S: umbes 26 grammi

Koostis: EVA vaht

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1 paar*Mini Jalgpall Shin Valvurid

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - PU
  • Täispuhutavad - No
  • Koostisosad - Eva Vaht
  • Suurus - xs/s
  • Mini Soccer Shin Valvurid - Mini Soccer Shin Padjad
  • Tugi - Dropshipping/Hulgimüük

SKU: k22937


Arvustused (0)

Võite ka nagu