Süsta Ostukorvi Dolly Kanuu Dolly Tassima Käru Paadi Haagis Ostukorvi Vedaja Vastupidav Ja Tugev Süst Kanuu Ostukorvi Dolly Lihtne Transport

( 0 )
€45.54 €23.68

Kategooria: Veesport

Toote andmed

Transpordi oma süsta kergust, kasutades meie süsta käru!Loodud kohanema eri kuju ja suurusega paadid, see sisaldab 2 suurt rehvid väsimatu juhitavuse, ja ei ole kergesti katki või lahti.Võite kindel olla, et, mis ei roosteta või tõmbuvad aja jooksul.Plus, see tagab hõlpsa sisenemise vett ja muretu peale-ja mahalaadimine.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Süsta Dolly

Suurus: umbes 67 * 43cm/26.4 * 16.9 (vt skeemi andmed)

Materjal: kvaliteetne lennunduse alumiiniumist materjal

Rehvi läbimõõt: umbes 25.4 cm/10in

Alumiiniumist varras läbimõõt: umbes 22 mm/0.87 aastal

Võimsus: 150 kilo

Pakkeleht:

Süsta Dolly * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Kvaliteet: Featuring tugev alumiiniumist ümbris, meie Süsta Dolly on mõeldud pikaajalist kasutamist.Ta seisab kuni erinevate ilm ja maastik testid, säilitades oma struktuuri ja vältida rooste ega deformeerunud.Transpordi oma süsta enesekindlalt.

2.Usaldusväärne Süsta Kinnitamine: süsta rattad käru aitab kindlalt turvaline süsta ostukorvi pika siduv lint, mis on tugev ja vastupidav, mitte lihtsalt katki või lahti, et vältida selle peale allakukkumist auto.

3.Sujuv Transport: Süsta Dolly on ideaalne lahendus lihtne transport oma süsta või kanuu, massiga kuni 150 kilo.Featuring suur rehvid, see paat auto pakub teile lihtne juhitavus igal maastikul.Kraavi raskuste tõstmine ja sõiduki kahju mured ja omaks tõrgeteta transpordi kogemus, et see tõhus Süst Käru.

4.Mitmekülgne tugisüsteem: Süsta Ostukorvi Dolly on metallist raam, mille vaht puhvri, mis on pehme ja elastne, võimeline kohanema laevade erineva kuju ja suurusega ning kaitsta oma paadiga kriimustuste ja kahjustuste eest.

5.Valdav kasutamine: süsta dolly on 2 suurt rehvid on kerge ja täiesti täis pumbatud, võimaldades sujuvat jooksvalt sisse kõik pinnad.Selle dolly vähendab hõõrdumist ja vastupidavust, mistõttu on ideaalne kasutada liiva ja raske kruus.Tema kohanemisvõime ära muudab must-olla neile, kes otsivad mitmekülgsus oma transpordivahendid.

Täiendav Teave

  • Mudeli Number - Süsta Dolly
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k2182


Arvustused (0)

Võite ka nagu