Survepesurit Pindade Puhastusvahend 15.8"Power Survepesurit 1/4" Kiirühendus 2 Pikendamine Sauasid 2 Asendada Manuseid

( 0 )
€175.43 €87.72

Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Toote andmed

Umbes see punkt

【PAKETT SISALDAB】: 1 x 15.8" Pindade Puhastusvahend, 3 x Ratast (tuleb paigaldada), 2 x 15" Pikendus Võlukepp, 2 x Asendamine Otsik, 1 x Lõng Tihend Lindid, 1 x Otsikut Puhasti, 1Pack väike otsik cleaner 50tk(u.), 1 x Kruvikeeraja, 8 x O-rõngad, 1 x Kasutusjuhend.

【VIIMANE ESMAKLASSILIST】: 16 tolli surve pesurid, 3 veljed on dual survega veejuga, et spin kiiresti lõhkuda mustus ja tahm ilma streaking või striping pinnad.See puhastab suured pinnad kuni 5x kiiremini kui standard otsik. 3 tk 360° kummist rattad kiire liikumisega, lihtne kontrollida.

【VIHJEID】: survepesurit tarvikud, mida EI ole SOBIVAD aia voolik või vee voolik.Võimsus luud on sisselaskeava on 1/4" quick connect.Kohaldatavad on veermik survepesurit, survepesuri püstol, vesi, luud, ja puhastushari.

【KÕRGE KVALITEEDI】: High-speed rotation joad, roostevabast terasest lukus, nailonist harja, raskeveokite laagri, vastupidav raske komposiit ehitus, ABS-plast välimine kest.Kõrgsurvepesurit manuseid anda kaubandusliku kvaliteediga puhastus pindala on 16 tolli lai.

Täiendav Teave

  • Liides Materjal - Vask
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k2149


Arvustused (0)

Võite ka nagu