Pahkluu Compression Traksidega Hingav Pahkluu Compression Pahkluu Rihm Traksidega Korvpall Jalgpall Jalgpall Koolitus Teostamisel Pahkluu

( 0 )
€12.71 €8.90

Kategooria: Meeskond Sport

Toote andmed

Meie pahkluu wrapid toetus on täiuslik lisaks oma fitness käik kollektsiooni!Selle taastamise funktsioonid, see vähendab riski, nihestused ja purustatud pahkluude, samal ajal suurendades stabiilsust ilma koormust pahkluu.Ideaalne spordi aktiivsus, seda hüppeliigese toetus annab teile usku, et suruda oma piirid!

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: pahkluu traksidega tugi

Värv: must

Materjal: elastne kangas

Omadused: Pahkluu traksidega

Neto kaal: ca 160g

Kaal koos pakend: ca 160g

Toote mõõdud: (ligik.)14*10*3cm/5.51*3.94*1.18 tolli

Pakendi suurus: (ligik.)14*10*3cm/5.51*3.94*1.18 tolli

Pakkeleht:

pahkluu traksidega tugi*1

Märkus:

Suurus kaal manual mõõtmise ja tegeliku kerge kõrvalekalle!

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Kaitse: Meie pahkluu traksidega toetus vähendab riski, nihestused ja purustatud pahkluude, pakkudes stabiilsust ja compression oma hüppeliigest.Kas olete mänginud jalgpalli, korvpalli, või töötab, meie toode kaitsta oma pahkluu sport vigastusi.

2.Recovery Kasutada: tõhus pahkluu taastamise, meie pahkluu traksidega toetada pakub stabiliseerida pakkimise ja toetust.See leevendab ebamugavust ja soodustab taastumist, tagades kiire toibumine nihestused, ja muud vigastused hüppeliigest.

3.Hea Stabiilsus: Varustatud pakkimise tugi, selline pahkluu traksidega tihedalt immobilizes ühine, vähendades vahemikus algatusel ja edendamine tugev immobilisatsioon täiustatud stabiilsuse ja vigastuste vältimine.

4.Paindlikkus ja Hädaabi: Nautida maksimaalset paindlikkust ja reljeef meie pahkluu traksidega abi!Tehtud kerge ja hingavast materjalist, see annab hea mugavuse ja hingavus oma pahkluu.

5.Universaalne Kasutamine: Saada alates ülim hüppeliigese toetus ületades oma sportlikku vajadustele.Ideaalne lai valik spordialasid nagu jalgpall, korvpall, tennis, või töötab.Nautige kõik-ümber kaitse viibides mugav ja muretu!

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k18615


Arvustused (0)

Võite ka nagu