Laua Korraldaja Kirjatarvete Kasti Omanik Korduvkasutatavad Meik Korraldaja Mahutid Kaug Akvarell Pliiatsid Marker Pliiatsid

( 0 )
€16.40 €5.90

Toote andmed

Korraldada oma tööd ruumi meie mitmekülgne sahtel ladustamise abimees!Ideaalne kontorites, koolides ja kodudes.Pliiats Pliiatsi Hoidja on valmistatud vastupidavast ABS materjalist, mis pikaajalise kasutamise.See muudab sorteerimine ja leida esemed lihtne ja kiire, ja mida saab kasutada rohkem kui lihtsalt sulepead ja pliiatsid.Saada oma organisatsiooni mängu mõte see multi-funktsionaalne omanik!

Kirjeldus:

Nimi: Laud Korraldaja

värv: Valge

Materjal: ABS

Suurus: (ligik.)21.5*12.5*11.5 cm/8.46*4.92*4.53 tolli

Pakkeleht:

1* Laua Korraldada

Vaata rohkem toote detailid

1.Ruumi Säästa Lahendused: leida ideaalne laud, et hoida oma asjad käeulatuses.Meie mitmekülgne sahtel ladustamise korraldaja tagab piisavalt ruumi massiivi elementide pliiatsid, märgib, et vidinaid.Hoia oma laua segadusega-free ja maksimeerida oma töö kergust.

2.Valdav Kasutamine: hüvasti täis töökohad see mitmekülgne laud korraldaja.Kavandatud korraldada mitmesuguseid esemeid, sealhulgas parfüümid, huulepulk, meik pintslid, märkmete, kirjaklambrid, sulepead, pliiatsid, markerid, ja A5 paber, see on ideaalne töötab, koolides ja kodudes.

3.Lihtne Kasutamine: See laud korraldaja on sile sahtel, mis tõmbab tähelepanu lihtsalt ilma jäädagi, mistõttu on lihtne sorteerida ja leida objekte kiiresti.Te saate salvestada oma sulepead, pliiatsid, käärid, märkmete, ja muud tööd, tarnete see mugav abimees.

4.Serveeri Pikka Aega on: Tõsta oma töölaud organisatsiooni mängu see vastupidav ABS laua abimees.Selle vastupidav struktuur on lihtne puhastada ja hooldada, samas kui slim disain tagab see ei võta liiga palju ruumi laual.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Meie Laua Abimees pakub mitmekülgne ladustamise võimalusi kõigi oma .Selle klanitud, kaasaegne disain lisab ilu oma tööd ruumi ja samas ka hoida oma laua segadusega-free.Rohkelt ruumi, see on täiuslik ladustamiseks erinevaid objekte ja tõhustada oma tootlikkust.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tüüp - Sulepeahoidikud
  • Materjal - Plast
  • Kuju - Muud
  • Stiil - Muud
  • Mudeli Number - Laua Korraldaja Pliiatsi Hoidja

SKU: k18564


Arvustused (0)

Võite ka nagu