Visiitkaardi Hoidja Desk Bracket Kaardid Korraldaja Office Kingitus Ekraan Omanikud Visiitkaardi Puhul Tabel

( 0 )
€14.62 €7.60

Toote andmed

See visiitkaardi hoidja juhul on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik ja lisab puudutus uudsus ja loomingulisus mis tahes ruumi.See ei ole ainult funktsionaalne, vaid ka mood kaunistamiseks, mis sobib mistahes laua-või lauaarvuti.Suurepärane kingitus valik kolleegide, sõprade või perega.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Rehvi visiitkaardi Hoidja

Toote kaal: 150g

Toote suurus: 11x11x2.5cm/4.33x4.33x0.98 cm

Toote materjal: Vaik

Toodete Nimekiri:

1 x Rehvi visiitkaardi Hoidja

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Unikaalne Rehvi Disain: Muljet oma klientidele on see loominguline rehvi-mõeldud Rehvi visiitkaardi Hoidja.Ainulaadne ja pilkupüüdev, see lisab puudutus whimsy oma laua taga ja teeb püsiva mulje.Rehvi inspireeritud disain tagab oma kaardid välja paistma ja kajastavad teie loov vaim.

2.Usaldusväärne Materjal: meie vaik, see Rehv visiitkaardi Hoidja pakub tagada kaitse oma kaarte.Selle kõrge kvaliteediga materjalidest garantii pikaajalise vastupidavuse vastu, kulumisest, tolmu ja niiskuse eest.Investeerida usaldusväärne kaitse oma kaarte.

3.Mitmel Eesmärgil: Käesoleva praktilise Rehvi visiitkaardi Hoidja saab kasutada ka laua kaunistamiseks, moe aksessuaar, või ladustamise kasti väikeste esemete jaoks.See on sobitada mistahes stiilis ja kord.

4.Petite Suurus: hüvasti täis lauad meie Rehv visiitkaardi Hoidja.Lihtsa juurdepääsu oma kaarte ja kompaktne suurus, säästate ruumi mistahes laua-või lauaarvuti, hoides oma kaardid korraldatud.

5.Suurepärane Kingitus: See Rehv visiitkaardi Hoidja on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik sileda ja läikiva pinnaga.See on ideaalne kingitus valik kolleegid, sõbrad või pere juhtudel nagu sünnipäev, kokkutulek või festival.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k17452


Arvustused (0)

Võite ka nagu