Keeruline Naljakas Mõtleja Pooping Väike Mees Hambapasta Squeezer Uudsus Imelik 3D Hambapasta Pea Hambapasta Kate Jant Mänguasjad

( 0 )
€6.15 €3.38

Toote andmed

Uuendada oma hambapasta mängu meie Loominguline Disain Mõtleja Poops ja Pigistab Hambapasta Dosaator!Ohutu, praktiline ja vastupidav, see ei deformeeru lihtsalt.Dispenser lisab fun element oma hommikust rutiini, sest see tundub nagu kui mõtleja võtab poo, kui jaotada hambapasta.Saad kaunistada oma vannituba või magamistuba kergesti oma pentsik projekteerimine ja installeerimine on imelihtne.Saada valmis muljet oma külalistele see unikaalne objekt!

Kirjeldus:

Toote Nimi: Mõtleja Hambapasta Torukübar

Toote kaal: 11g

Toote materjal: keskkonnasõbralik pla

Toote suurus: 7*4.5*4cm/2.73*1.76*1.56 tolli

Pakk nimekiri:

Mõtleja Hambapasta Torukübar*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Loominguline Twist: Nautida hommikul täis naeru Creative Mõtleja Portree Pigistada Hambapasta Dosaator.Tema lõbus disain ja uuenduslik funktsioon inspireerida oma loovust ja kujutlusvõimet, muutes pesemise iga päev lõbus eeltäidetud seiklus.Ärge settida, kui saate lisada ainulaadne twist oma igapäevarutiinist.

2.Ressurss-Teadlik Valik: Vähendada jäätmete meie Pooping Mõtleja Tagumik Hambapasta Torukübar.See on valmistatud eco-sõbralik PLA materjali, tagades korduvkasutatavad, ohutu, praktiline ja mitte-deformeeritavad kasutamine, ressursside kokkuhoiu.

3.Humoorikas Kingitus: Luua lõbus vannituba kogemus Pooping Mõtleja Tagumik Hambapasta Torukübar.Pigistada hambapasta näeb välja nagu kuulus skulptuur võttes junn, mistõttu on ideaalne naljakas kingitus sõpradele ja perele, kes naudivad huumor.

4.Kunsti-Touch: Tee oma vannituba või magamistuba paistma meie Pooping Mõtleja Tagumik Hambapasta Torukübar.See on ka ainulaadne tualett-tarvik, mida saab kaunistada oma ruumi kunstiline elegantsi ja isiklik stiil.Tuua rohkem kui lihtsalt praktiline hambapasta squeezer, see dekoratiivsed aksessuaar on kindel, et tuua rõõmu teie igapäevaelust.

5.Lihtne ja Kiire Seadistamine: Paigalda ja keerake oma hambapasta tuubi kergust kasutades Pooping Mõtleja Tagumik Hambapasta Torukübar.Muretu lahendus, et hoida oma vannituba puhas ja korras.Lihtne paigaldus, nr kruvid või tööriistu vaja.

Täiendav Teave

  • Materjal - Plast
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k1692


Arvustused (0)

Võite ka nagu