Mootorratta Ahela Kaitselüliti Jagamine Neetimine Lingid Vahend Mootorratta Sobib Jalgratta Kett Lõikur Kett Eemaldaja Mootorratas

( 0 )
€24.17 €12.08

Toote andmed

Bullet Punkte:

1. Vaevatu Kett Eemaldamine: Kergesti eemaldada mootorratta kett ilma kallis remonditöökoda hooldus meie lihtne ja mugav ahela kaitselüliti mootorratta komplekt, mis on kaasas kett eemaldaja, mis säästab teie aega ja raha.

2. Lai Rakendus: Vaevata murda ketid tahes tüüpi bike, meie automaatne ahela kaitselüliti mootorrataste, jalgrataste, Atv-d, traktorid ja maastikurattad, mille eesmärk on muuta keti hooldus imelihtne.

3. Kiire Keti Hooldus: spetsiaalselt töödeldud pinnad ja ergonoomiline disain meie ahela kaitselüliti mootorratta oleks lihtne haare ja tegutseda, tagada sujuv ja stressivaba kett hooldamise kogemus.

4. Vastupidav Ahela Kaitselüliti Tool: Valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist materjal, selle ahela kaitselüliti annab hea sulametallist tulemuslikkuse ja on üles ehitatud, et kesta kaua, tagades, et see ei ole kerge rooste.

5. Top-Of-The-Line Kvaliteet: Meie ahela kaitselüliti mootorratta uhke, peen töö ja stabiilsuse tänu oma professionaalne tootmise ja high-precision engineering, mis tagab suurepärased tulemused iga kord.

Kirjeldus:

Otsin lihtne ja mugav bike ahela kaitselüliti?Otsida enam!Meie bike ahela kaitselüliti on spetsiaalselt mootorrataste kettide ja funktsioone, mis on spetsiaalselt töödeldud pinnad, mis kaua kesta.Professionaalne tootmise, see bike ahela kaitselüliti on must-olla vahend mis tahes tõsine rattur.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: chain eemaldaja

2. Kaal: umbes 500g

3. Materjal: Sulam

4. Pakend: Blister

5. Suurus: nagu näha

Pakkeleht:

1pc x ahela kaitselüliti mootorratas

Märkus:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Täiendav Teave

  • Tüüp - Rehvi Remondi Tööriistad
  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k14029


Arvustused (0)

Võite ka nagu