Laadimine Seisma Apple Vaata [Laadija Lisatud],Kaasaskantav Laua Vaadata Laadija Seista Laadimiskaabel

( 0 )
€15.48 €7.43

Kategooria: Auto Monitorid

Toote andmed

Laadimine Seisma Apple Vaata [Laadija Lisatud],Kaasaskantav Laua Vaadata Laadija Seista Laadimiskaabel

Üks samm laadimine ja ühilduv kõigi Apple Vaata mudelid-sisseehitatud uusima magnet adsorptsiooni mooduli laadimine kohe pärast kokkupuudet.Apple Vaadata laadimisjaama ühildub Apple Watch Seeria 6/5/4/3/2/1 ja Apple Vaata SE (sealhulgas 38mm 42mm 44mm versioon), Apple Vaata Sport, Apple Vaata Plus, Apple Vaadata Hermes ja Apple Vaadata Edition .See võtab ainult 2-3 tunni jooksul täielikult laadida.

Reguleeritav nurk-kaasaskantav laadimise alus võimaldab teil valida, asetades iWatch tasasele pinnale ja 75° vaatenurgaga.Apple Vaadata laadija alus sobib voodi kõrval seista režiim.Öökapp režiim võimaldab iWatch tuleb kasutada alarm mode laadimise ajal.

Ohutu laadimise-laadimine seisma on testitud sadu kordi, et tagada stabiilne ja kiire laadimise.Smart laadimine seadme tähendab, et saad tasuta vaadata kõiki öö muretsemata ülelaadimine, laadija automaatselt laadimise lõpetada.

Vältida kriimustusi ja kerge ja kompaktne-ei assamblee vaja.Apple Vaata laadimise alus on valmistatud kvaliteetsest TPU + PC materjale, et suurendada stabiilsust ning kaitsta seadet kriimustuste.Et iWatch docking station on kaasas te lähetusse, puhkusele ja kõik sõidud.Viska see oma seljakoti ja veenduge, et küsida oma iWatch igal ajal, kõikjal.

värv: must

Materjal: plastik

suurus: 9x9x2cm

Pakendi Sisu:

1 x Laadija asukoht

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Täiendav Teave

  • Ühilduvus - Kõik Ühilduvad
  • Taotluse Vanus - Täiskasvanud
  • Tüüp - Laadijad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Keel - Inglise

SKU: k105099


Arvustused (0)

Võite ka nagu