Tuhatoos Plaat, Tulekindel Square Tuhatoosi Plaat, Rooste-Vastupidavad Salvestamise Vahend Õppimiseks Tuba, Elutuba Ja Rõdu

( 0 )
€5.00 €2.50

Toote andmed

Suurendada oma kodu kaunistamiseks selle loomingulise square tuhatoosi.Oma kulumiskindel funktsioon, see on ideaalne sise-ja välistingimustes kasutamiseks.Selle lihtne konstruktsioon lisab, armas ja elav õhkkond ruumi või muudes kohtades.

Kirjeldus:

Toote materjal: kvaliteetne roostevabast terasest + keskkonnakaitse PP

Toote suurus: umbes 9*9*3cm/3.54*3.54*1.18 tolline (vt tegelik toode laekunud lubatud viga käsitsi mõõtmine)

Pakkeleht:

Tuhatoos*1tk (random värvi)

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Loominguline Ruut Disain: Anduma kaasaegne ja stiilne home decor see värviline tuhatoosi unikaalse ruut disain.Täiuslik individuaalne puudutus neile, kes tahavad loominguline ja trendikas kodu kaunistamiseks.

2.Vastupidav Disain: Meisterdatud high-grade roostevabast terasest, see värviline tuhatoosi uhke rooste-vastupidavad ja vastupidav disain, ideaalne nii sise-ja välistingimustes seaded.

3.Värviline Disain: armas kaunistamiseks see värviline tuhatoosi lisab elava atmosfääri, et mis tahes ruumi.Oma praktilisi funktsioone vältida tuha lendamine ja säilitada puhtust ja samas pakkuda peen välimus.Must-olla iga praktiline ja stiilne sisekujundus.

4.Erinevaid Värve: Lisada populaarne värv oma ruumi, kus see lihtsalt mõeldud tuhatoos.Selle erksad värvi valikud lisada elu oma kohale, samal ajal kogudes tuhka tõhusalt.Pingutusteta puhastamise ja täiuslik kingitus suitsetajad.

5.Lai Kasutusala: Lisada populaarne värv koju, õppima, rõdu või teistes kohtades, kus see värviline tuhatoosi.Nautida probleemivaba puhastamine ja hoidmine, muutes oma elu ruumi, mugavam ja korras.

Täiendav Teave

  • Tüüp - Kaasaskantav
  • Kuju - Ring
  • Materjal - Roostevaba Teras
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Mudeli Number - Värvikas Tuhatoos

SKU: k1035


Arvustused (0)

Võite ka nagu