Reguleeritav HD Ujumine Klaasid, Reguleeritav Vee Sport, Kaitseprillid Reguleeritav Rihm Silikoonist Cartoon Veekindel Pungis Silmade Kaitse

( 0 )
€14.61 €4.97

Kategooria: Veesport

Toote andmed

Mugav sobivus et kunagi pole liiga tihe, need kaitseprillid ette selge visioon ja vastupidav silmade kaitse nagu ükski teine paar.

Toote materjal: silikoon, PC

Toote mõõdud: 15.5 x 5.5/6.10 x 2.16 aastal

Toodete Nimekiri:

Ujumine kaitseprillid x 1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Silmade Kaitse: Featuring anti-leak funktsioon, nad pakuvad kallistama sobivad, samal ajal hoides veega läbi.Lisaks sellele, nad vältida silmade ärritus, blokeerides niiskuse tungimist silma kaitsja.

2.Tugev silikoon: Ei ole lihtne murda pisar-vastupidavad ja vastupidav materjal, need kaitseprillid pakkuda turvalisust silikoon teie lapse silmad.Nende tugev sitkus muudab need korduvkasutatavad eest pikaajalise kaitse.

3.Mugav nägu: Koos ergonoomiline disain, need ujumine kaitseprillid on kohandatav iga näo kuju ja sobivus silmade ümber keha, vältida vee lekkimist ja ärritust.

4.Selge Visioon Veealuse: selge lihtsustatud läätsed, need ujumine kaitseprillid pakkuda laia ja moonutamine-tasuta vaatamiseks lastele, samal ajal vähendades vee voolu mõju ja suurendada mugavust.

5.Reguleeritav Sobivus: reguleeritav rihm saab reguleerida vastavalt teie lapse pea ümbermõõt, mis takistab vee lekke kõrge elastne kaitseprillid vöö, mis ei vabastage või pingutage kasutamise ajal.

Täiendav Teave

  • Päritolu - Mandri-Hiina

SKU: k10008


Arvustused (0)

Võite ka nagu